Toast med Asiatiske smaker.

Toast med Slow Cooked Porkbelly, Asian Sticky Glaze.

 

Finsbråten slow cooked pork belly asian sticky er laget av langtidskokt strimlet norsk svineribbe uten bein. Mørt og saftig kjøtt i asiatisk glaze med smak av soya, ingefær og sesam. Perfekt for ekstra gode steam buns, til ris eller i wok. (Kilde: Finsbråten).
Av dette produktet laget jeg i dag en toast med de herlige Asiatisker smaker.

Her kan du bruke grovt eller fint brød som toast, eller du kan lage egne bao bun, som i forslaget til Finsbråten. Kan også bruke
brioche brød.

 

Oppskrift 2 porsjoner:

  • 1 pk. slow cooked pork belly.
  • 1 middels gulrot i tynne strimler.
  • 1/4 middels nykål eller spisskål i strimler.
  • 25-30 gr. strimler fennikel.
  • 3 stk. Padron paprika.
  • 2 ss hakket koriander.
  • 1/2 stimlet rødløk, eller 2 ss syltet rødløk.
  • 4 stk. skiver brød.
  • Olje til steking av grønnsaker.
  • Litt salt og pepper. Krydder til grønnsaker.
  1. Ha posen med pork belly i en gryte. La det småkoke i 5-10 min.
  2. I tiden dette koker, stekes grønnsaker lett. Ha koriander i like før servering. Litt salt og pepper på.
  3. Brødet ristes i stekepanne, eller i en brødrister.
  4. Ha pork belly på en toast. Topp med grønnsaker, og ha toast på toppen.

Herlige smaker i sommervarmen. Nytes med kaldt å drikke.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg