Finsbråten slow cooked pork belly asian sticky er laget av langtidskokt strimlet norsk svineribbe uten bein. Mørt og saftig kjøtt i asiatisk glaze med smak av soya, ingefær og sesam. Perfekt for ekstra gode steam buns, til ris eller i wok. (Kilde: Finsbråten).
Av dette produktet laget jeg i dag en toast med de herlige Asiatisker smaker.
Her kan du bruke grovt eller fint brød som toast, eller du kan lage egne bao bun, som i forslaget til Finsbråten. Kan også bruke
brioche brød.
Oppskrift 2 porsjoner:
- 1 pk. slow cooked pork belly.
- 1 middels gulrot i tynne strimler.
- 1/4 middels nykål eller spisskål i strimler.
- 25-30 gr. strimler fennikel.
- 3 stk. Padron paprika.
- 2 ss hakket koriander.
- 1/2 stimlet rødløk, eller 2 ss syltet rødløk.
- 4 stk. skiver brød.
- Olje til steking av grønnsaker.
- Litt salt og pepper. Krydder til grønnsaker.
- Ha posen med pork belly i en gryte. La det småkoke i 5-10 min.
- I tiden dette koker, stekes grønnsaker lett. Ha koriander i like før servering. Litt salt og pepper på.
- Brødet ristes i stekepanne, eller i en brødrister.
- Ha pork belly på en toast. Topp med grønnsaker, og ha toast på toppen.
Herlige smaker i sommervarmen. Nytes med kaldt å drikke.
0 kommentarer