Reklame | Krydra.no Alt av krydder i maten.
Ikke spar på maten. Denne retten lager du med minimalt av strømforbruk. (Eks: 2 kwh*1*kr 10,00 pr. kwh / 60 min *3 min = kr 1,00 ).
Oppskrift 2 porsjoner:
- 2 stk. kyllingfileter – ca. 400 gr.
- 2 klementiner
- 1 sitron.
- 5 blader av hjertesalat.
- 100 gr. rødkål – fersk.
- 1/2 gulrot i tynne skiver.
- 2ss rosiner.
- 10 stk. valnøtter.
- 6 stk. sukkererter.
- 2 ss sweet & sour saus.
- 2 ss eplejuice – sider.
- 2 ss teryiakie saus
- Litt kvernet salt og pepper.
- 2 never potetchips.
- 5 ss. olivenolje.
- Kyllingfileten skjæres i tynne tynne skiver. Vendes i sitrussaft, krydres med saltstøv med chili (Se tidligere innlegg) .
Sitrusen er med på å “koke” fileten. Yten blir blass hvit i farge. La den ligge slik i 3/4 – 1 time. - I tiden fileten marineres, kuttes rødkål, salat og andre grønnsaker i fine strimler.
- Sweet & sour saus, eplejuice og teriyaki saus blandes og vendes inn i salaten.
- Skrell og kutt opp klementinen i båter.
- Toppes salaten sammen med gulrot, rosiner, valnøtter og snittede sukkererter.
- Varm opp pannen, og stek så kyllingfileter i oljen i 1,5 min på hver side. Ta av platen, og la dem hvile på ettervarmen i 2-3 min. Vendes en gang. Anrettes sammen med salat og potetchipsGodt – billig strøm og sundt.
0 kommentarer