Lavkarbo Fiskeburger med deilig salat.

Reklame | Krydra.no Norrona.net

I dag ble det igjen fisk på tallerken. Fiskeburger er deilig mat, og med 80% andel fisk, er dette en flott fiskeburger. 60% torsk, 40% hyse, samt krydder og tapiokastivelse. Fiskemannen har ellers mange andre typer fiskekaker og fiskeburgere. Dette er en enkel rett å lage.

Oppskrift 2 porsjoner.

Krydder i salt og pepperkvern.

Inneholder: 949 kcal – 59,2 gr. fett – 19,7 gr. kbh – 6,8 gr. fiber – 80,9 gr. protein.

Arbeidstid ca. 15 min om du er strukturert.

  1. Kutt salaten etter eget ønske.
  2. Stek fiskekaker med olivenolje 3-4 min på hver side.
  3. Legg opp, og server med rømme tilsatt sennepsfrø.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg