Reklame | Krydra.no
Norrona.net
I dag ble det igjen fisk på tallerken. Fiskeburger er deilig mat, og med 80% andel fisk, er dette en flott fiskeburger. 60% torsk, 40% hyse, samt krydder og tapiokastivelse. Fiskemannen har ellers mange andre typer fiskekaker og fiskeburgere. Dette er en enkel rett å lage.
Oppskrift 2 porsjoner.
- 480 gr. fiskeburger – 1 pk.
- 120 gr. hjerte og ruccula salat. (70 – 30%)
- 65 gr. cherrytomater.
- 45 gr. rød paprika.
- 65 gr. agurk.
- 45 gr. selleri stang.
- 18 gr. sæter rømme – 1 ss.
- 1 ss. sennep – syltet. (Kan utelates om du vil)
- 1/2 tsj. Banasur pepper – røkt helt økologisk – Krydra.no
- 1/2 tsj. Rosa krystalsalt, Punjab – Krydra.no
- 2 ss. olivenolje.
Krydder i salt og pepperkvern.
Inneholder: 949 kcal – 59,2 gr. fett – 19,7 gr. kbh – 6,8 gr. fiber – 80,9 gr. protein.
Arbeidstid ca. 15 min om du er strukturert.
- Kutt salaten etter eget ønske.
- Stek fiskekaker med olivenolje 3-4 min på hver side.
- Legg opp, og server med rømme tilsatt sennepsfrø.
0 kommentarer