Slakterbiff med bønner, løk og sopp.

Reklame | Bakeren og Kokken.

I mitt siste innlegg, ble der fortalt en historie om Nyretapp, eller Slakterbiff. Her kommer biffen til rette med noen av høstens flotte grønnsaker. (Lavkarbo)

Slakterbiff med noen av høstens grønnsaker.

 

Oppskrift 4 porsjoner:

  • 1 nyretapp, ca. 800 g.
  • 12 stk. middels sjampinjong, eller annen sopp.
  • 1 stor rødløk i passe båter.
  • 300 gr. ferske bønner. Aspargesbønner el.
  • 2 ss. smør, og 2 ss olje til steking.
  • 8 tynne skiver ramsløk, eller urtesmør.
  • Salt, pepper, 1 fedd hvitløk.
  1. Skjær ut den tykke senen midt i nyretappen. Du får nå 2 filetstykker.
  2. La dem ligge på disken til når du forbereder alle grønnsaker. De renses, vaskes og kuttes riktig før steking.
  3. Bønner dampes lett i ca. 2 min.
  4. Ha litt smør i en stekepanne. Legg så i hvitløk og slakterbiffen. Stekes ca. 3 min på hver side. Legges til side, og hviler mens du steker grønnsaker.
  5. Skjær slakterbiffen i passe tynne skiver. Anrettes og toppes med urtesmør.

 

En god skjærefjøl må være på et hvert kjøkken. Denne alsidige fjølen dekker mange behov.

Sjekk linken: Tarragon skjærefjæl fra Bakeren og Kokken.

Tarragon skjærefjøl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg