Reklame | Krydra.no
Norrona.net - tallerkener - Lifestyle - Benedikt serien.
Her kommer første rett med Monster lavkarboris. Med gode grønnsaker som grønnkål, litt gulrot, sukkererter, tomater, hvitløk, og ingefær, blir dette en topp lavkarborett. Med lavkarbo hvitløksbrød, smaker det helt toppers.
Oppskrift 2 porsjoner.
- 1 pk. Monster lavkarboris – 200 gr. nettovekt.
- 150 gr. grønnkålwok (Kokkeklar /Rema 1000.
- 5 gr. finhakket hvitløk.
- 4 småtomater – 30 gr. delt i 4.
- 10 gr. finhakket syltet/fersk ingefær.
- 200 gr. finternet stekt kylling lårkjøtt – eller ferskt. (Ferskt må da stekes noe lenger.)
- 2 ss. soyasaus – glutenfri – lavkarbo.
- 1 ts. Hawaiisalt, grønn bambus Jade. – Krydra.no
- 1 ts. peppermiks, 4 pepper, økologisk – Krydra.no
- 1 mini hvitløksbaguette – 100 gr. (Lavkarbo) (ca. 1,6 gr. kbh.)
- 20 gr. smør – her brukt Røros smør, ekstra god smak.
Inneholder: Kommer senere da kostholdsplanleggeren er under vedlikehold.
- Sett over wokpannen, eller en stekepanne på varmen. Ha i litt olivenolje.
- Fres så lett hvitløk og ingefær, og raskt tilsett kylling.
- La steke i 2 minutter.
- Tilsett så grønnkålwokmiks, utvannet Monster ris, støtet krydder, soyasausen, smøret, og vend dette godt sammen.
- Skjær baguetten i passe tynne skiver, og stek dem gyllen brune på begge sider.
Om alt er funnet frem i forkant, tar det om lag 20 min å lage fra starten av.
0 kommentarer