Hjemmelaget surkål. Lavkarbo.

Reklame |

Her kommer oppskrift på lavkarbo surkål, laget på spisskål isteden for hodekål.

Oppskrift 8-10 porsjoner.

  • 1600 gr. spisskål.
  • 6 tsj. karve – hel.
  • 4 – 6 ss sukrin gold. Hvor søt du vil ha den.
  • 1 dl eddik.
  • 2 tsj. salt.
  • 1 tsj. kvernet – støtet hvit pepper. Her brukt krydder fra Krydra.no

Inneholder: 1796 gr. – 368 kcal – 7,5 gr. fett – 19,7 gr. kbh – 38,3 gr. fiber – 38 gr. protein.

  1. Kutt spisskålen i passe strimler.
  2. Ha i en gryte sammen med alt annet innhold i oppskrift.
  3. La det hele koke til kålen er passe myk.
  4. Smak og juster til du får den smaken du vil.
  5. Sett til avkjøling, om ikke du skal bruke surkålen med en gang.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg