Saftig og god salat til festmaten.

Reklame | Krydra.no Salt og pepper. Tallerken fra Norrona.net - Benedikt serien.

Her kommer en enkel og god salat du kan servere til spekematen, rakfisken, skinken kalkunen, til kyllingretter,
om det er røkt eller saltet mat, eller bare som den er. Bruker du vegansk majones, re dette også en vegetar/ veganer rett.

Oppskrift 2-3 porsjoner.

  • 3 ss. majones.
  • 3 ss olivenolje.
  • 2-3 ss. flytende honning.
  • Litt salt og pepper.
  • 25 druer – delte.
  • 1 stk. klementin i biter. Uten skall.
  • 1 selleristang i passe biter.
  • 1/5 purreløk i skiver/ delt.
  • 1 ss. sitronsaft.
  • 2 ss knuste valnøtter. Noen hele til pynt.
  • Physalis bær og selleriblader til pynt.
  1. Rør sammen majones, olje, sitronsaft, honningog krydder.
  2. Bland så inn resten av ingredienser.
  3. Kan serveres med en gang. Om den får stå å trekke litt, blir smaker med fremtredende.
Drue, purreløk og selleri salat.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg