Sjokoladekrem med vaniljesaus.

Dette er en  fluffy, enkel og god avslutning på et måltid. Sjokolade liker de fleste. Digg inn.

 

Oppskrift 8-10 porsjoner

  • 3,75 dl kremfløte.
  • 100 gr. mørk eller lys kokesjokolade. (1 plate)
  • Vaniljesaus. (Kjøpt), eller du kan lage selv. Oppskrift finner du på bloggen.
  1. Kok opp 1,25 dl kremfløten.
  2. Knekk opp sjokoladen, og legg den i den varme fløte. Røres til alt smelter.
  3. Has over i en bolle, og settes til avkjøling.
  4. Pisk 2,5 dl kremfløte, og miks godt inn den nedkjølte sjokoladerøren.
  5. Legg i skål med vaniljesaus i bunn. Ellers som du selv ønsker.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg