Sjokoladekrem med vaniljesaus.

Dette er en  fluffy, enkel og god avslutning på et måltid. Sjokolade liker de fleste. Digg inn.

 

Oppskrift 8-10 porsjoner

  • 3,75 dl kremfløte.
  • 100 gr. mørk eller lys kokesjokolade. (1 plate)
  • Vaniljesaus. (Kjøpt), eller du kan lage selv. Oppskrift finner du på bloggen.
  1. Kok opp 1,25 dl kremfløten.
  2. Knekk opp sjokoladen, og legg den i den varme fløte. Røres til alt smelter.
  3. Has over i en bolle, og settes til avkjøling.
  4. Pisk 2,5 dl kremfløte, og miks godt inn den nedkjølte sjokoladerøren.
  5. Legg i skål med vaniljesaus i bunn. Ellers som du selv ønsker.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg