Deilige retter med lam.

Reklame | Krydra.no alt av krydder i maten.

Smaken av lam.

 

Det er ikke bare i påske vi spiser lam, selv om I kristendommen har påskelammet en symbolsk betydning, da Jesus blir omtalt som “Guds lam” som ble ofret for å sone menneskets synder. I den kristne påskefeiringen spiser man derfor lam for å minnes Jesu offer. Påsken er den tiden hvor vi i Norge spiser mest lam etter fårikål sesongen. Her kommer et utvalg av mine retter med lam, som godt kan nytes før og etter påsketiden. Kje (Ung geit), er også med her. Deilig kjøtt på grillen eller på andre måter.

 

Følg linker til oppskrifter som vist på bilder.

Bilde øverst, venstre: Pinnekjøtt med kålrotstappe.

Bilde midt, øverst: Lam i karri med potet og sellerirotmos.

Bilde øverst, høyre: Kjøttboller av lam på blomkålris. (Lavkarbo).

Bilde linje midt i til høyre: Lam flatbiff med småpoteter.

Bilde nederst til venstre: Grillet ribbe av Kje med bakt gulrot og rødbeter. Oppskrift kommer. Følg med på bloggen.

Bilde midt, nederst: Lam og spinatboller på kålseng.

Bilde høyre, nederst: Lettsaltet lammelår med gnocchi.

Ha et god måltid med smaken av lam.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg