Lam flatbiff med småpoteter.

Reklame |

Lammekjøttet og sopp, er noe av høstens godbiter. Lam er det kjøttet jeg mener er det med mest smak. Sopp er der også mye av i skog og mark. Høsten gir oss ellers mye flotte grønnsaker, potet en av dem. Bare å flotte seg med det en ønsker.

 

Oppskrift 4 porsjoner.

Om ikke du er hendig og kan skjære ut flatbiffen av låret selv, kjøper du dette i en butikk som tilbyr stykningsdeler, som f. eks Meny. Svi av flatbiffen i pannen, før den krydres og settes i ovnen på 200 grader til den oppnår 62-67 grader i kjerne temp. Poteter skrelles, kokes lett møre, og stekes så i panne tilsatt olje og litt Kvitseidsmør/smør. Brunes lett, og krydres med rosmarin, salt og pepper. Litt balsamico – Saporoso på poteter like før servering. Gir god smak. Aromasopp skiver, freses i smør, tilsettes fløte og 1 ts maizena, salt, peppermiks og timian. Kokes ca.10 min. Rødløk og hvitløk freses lett, tilsettes druer og tomater. Freses sammen ca. 5 min. Krydres opp med salt, peppermiks og balsamico. Dette blir et saftig garnityr. Asparges bundet med bacon, stekes til bacon er brunet, og aspargesbønner er ferdig. En topp rett av lam.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg