Mat med deilig smak av ramsløk.

Reklame | Krydra.no alt av krydder i maten.

Sesongen for ramsløk starter allerede i mars, og den varer til rundt juni. Med andre ord er den allerede godt i gang der forholdene tilsier det. Ramsløk vokser i skyggefulle bar- eller løvskoger. Finnes i lavlandet langs kysten fra Østfold til Trøndelag, og gjerne langs kysten.
Ramsløken kalles for “Nordens hvitløk”. Ramsløken smaker godt hvitløk, men er ikke like sterk på smak.

Oppskrift på mat avbildet i collagen:

Bilde 1. Øverst til venstre: Ramsløkpesto laget på mandler.

Bilde 2. Øverst midt i bildet: Salma og torskefilet kremsaus med ramsløk og tunfisk.

Bilde 3. Bilde i midten: T- Bone steak med ramsløkbearnaise. (Lavkarbo).

Bilde 4. Nederst i midten: Lerstang kyllingfilet med wokgrønnsaker og ramsløksmør. (Lavkarbo).

Bilde 5. Øverst til høyre: Ramsløksmør.

Bilde 6. Nederst til høyre. Tynnskåret nepe med Argentinske reker og pestoolje (Ramsløk).

Flere oppskrifter med ramsløk som smakstilsetning, finner dere ved å bruke SØKE feltet øverst i høyre hjørnet.
Skriv da Ramsløk, og søkbare oppskrifter på min bloggside dukker opp.

 

Lykke til.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg