Reklame | Bakeren og Kokken.
I mitt siste innlegg, ble der fortalt en historie om Nyretapp, eller Slakterbiff. Her kommer biffen til rette med noen av høstens flotte grønnsaker. (Lavkarbo)
Oppskrift 4 porsjoner:
- 1 nyretapp, ca. 800 g.
- 12 stk. middels sjampinjong, eller annen sopp.
- 1 stor rødløk i passe båter.
- 300 gr. ferske bønner. Aspargesbønner el.
- 2 ss. smør, og 2 ss olje til steking.
- 8 tynne skiver ramsløk, eller urtesmør.
- Salt, pepper, 1 fedd hvitløk.
- Skjær ut den tykke senen midt i nyretappen. Du får nå 2 filetstykker.
- La dem ligge på disken til når du forbereder alle grønnsaker. De renses, vaskes og kuttes riktig før steking.
- Bønner dampes lett i ca. 2 min.
- Ha litt smør i en stekepanne. Legg så i hvitløk og slakterbiffen. Stekes ca. 3 min på hver side. Legges til side, og hviler mens du steker grønnsaker.
- Skjær slakterbiffen i passe tynne skiver. Anrettes og toppes med urtesmør.
En god skjærefjøl må være på et hvert kjøkken. Denne alsidige fjølen dekker mange behov.
Sjekk linken: Tarragon skjærefjæl fra Bakeren og Kokken.
0 kommentarer