Glutenfrie rundstykker, brød.

Mange leter etter en god oppskrift på glutenfrie produkter. Denne oppskriften kan kanskje være en å prøve.

 

Glutenfrie rundstykker.

 

  • Følg linken til oppskrift/innhold i deigen.
  • https://kostholdsplanleggeren.no/dishes/1c8e60aa-8587-43bc-1aad-08db18cbddcb
    Ellers kan dere følge dette innholdet:
  • 500 gr. Jyttemel – glutenfritt.
  • 100 gr. havregryn – glutenfritt.
  • 4 ss. av sesamfrø, linfrø, gresskarfrø, chiafrø.
  • 40 gr. fiberfin – glutenfri.
  • 15 gr. psyllium. (1,5 ss.)
  • 2 pk. tørrgjær.
  • 2 tsj. salt.
  • 2 ss. honning – flytende.
  • 1 dl solsikke/rapsolje.
  • 8-9 dl. lunkent vann.
  1. Bland sammen alt det tørre.
  2. Tilsett så honning, olje og vann (litt etter litt). Gir 25 rundstykker a` ca. 75 gr. 18-20 ved 100 gr.
  3. Heves 30 min i miksebollen.
  4. Etterheves litt på plate eller i form.
  5. Stekes fra kald ovn 180-200 °C i ca. 50 min. Kan variere fra ovn til ovn.

Ønsker du å lage mindre brød, deler du oppskrift i 4. Legges over i 2 brødformer med 2 brød i hver form, delt med bakepapir mellom hvert brød.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg