Reklame |
Her kommer en ny rett, der jeg fyller kyllingboller med tomat og egg. Første gang jeg prøver dette, men har prøvd lignende med hjemmelaget pasta, fylt med spinat og egg. Sammen med lavkarbo pasta, bolito bønner og gode stekte grønnsaker, ble dette en god og smakfull rett.
Oppskrift 2 porsjoner.
- 400 gr. kyllingkjøttdeig.
- 2 små egg.
- 2 tomater, uthulte. Ta vare på innmat.
- 30 gr. grønn paprika i terninger.
- 30 gr. rød paprika i terninger.
- 1 selleristang i terninger.
- 10 stk. små tomater delt i 4.
- 1 liten sjalottløk i terninger.
- 1 tsj. peppermiks, 4 pepper – Krydra.no
- 2 tsj. Hawaii salt, grønn bambus – Kryda.no
- 1 tsj. oregano, økologisk – Krydra.no
- 1 ps. lavkarbo Monster spaghetti – Tights.no
- 25 gr. smør.
- 30 gr. parmesan – raspet.
- Litt olivenolje til steking.
Retten er lagt opp på tallerkener fra Lifestyleserien Benedikt – Norrona.net.
- Start med å støte krydder som salt og pepper i en morter, eller krydderkvern.
- Vask, skjær av bunnen på tomatene. Hul ut tomater, og ta vare på kjøttet. Dette hakkes.
- Ha et egg i hver av de uthulede tomater, og ha bunnen på igjen.
- Pakk så tomaten og eggene inn i kyllingkjøttdeigen. Krydre med støtet krydder, og oreganoen.
- Legg de fylte kyllingboller i en smurt ildfast form.
- Sett ovnen på 200 ° C, og stek bollene i 35-40 min.
- Fres paprika, løk og selleri i litt olje. Tilsettes så hakkede tomater, bønner og de delte småtomater. La dette frese godt, og tilsett så salt og pepperblanding også her. La det koke i ca. 20 min, før du tilsetter pastaen. Rør om, og la det trekke i sausen til kyllingboller er ferdige på svak varme. Ven til slutt inn smør og parmesanen.
0 kommentarer