Reklame | Krydra.no Alt av krydder, urter og utstyr på nett.
Lammeskan er et produkt som virkelig har vært populært lenge. Et herremåltid om den behandles riktig. Her marinert i hvitløksmarinade, anrettet på råstekte poteter.
2 porsjoner:
- 2 stk skanker, a ca 350-400 gr stk.
- 4 stk poteter.
- 3 stk tomater.
- 1 stk middels løk.
- 1/4 rød paprika.
- 1/4 gul paprika.
- 1/4 squash.
- Salt, pepper, rosmarin og litt basilikum.
- Litt sukker.
Krydder fra Krydra.no Følg linken til bestilling av krydder. Legg til kokkengeir10 og få 10% på din bestilling.
- Skanken marineres i hvitløk og olje med litt sitronsaft over natten.
- Ha så kjøttet i en ildfast form med lokk. Litt salt og pepper. Sett stekeovnen på 160 grader, og la skanken steke i ca. 2 timer under lokket på. Der utvikles da litt kraft i formen, som skal være med i ratatouille.
- Poteter skrelles og kuttes i tynne skiver. Stekes i olje. Smakes til med salt, pepper og rosmarin.
- Grønnsaker kuttes i små terninger. Freses i olje. Salt, pepper og finkuttet basilikum. Litt sukker for å ta syre fra tomater. Kokes til den tykner lett.
- Tilsettes kraften fra steking av kjøtt til slutt. Herliger smaker.
0 kommentarer