Lammeskank med råstekte poteter.

Reklame | Krydra.no Alt av krydder, urter og utstyr på nett.

Lammeskan er et produkt som virkelig har vært populært lenge. Et herremåltid om den behandles riktig. Her marinert i hvitløksmarinade, anrettet på råstekte poteter.

 

 

2 porsjoner:

  •  2 stk skanker, a ca 350-400 gr stk.
  • 4 stk poteter.
  • 3 stk tomater.
  • 1 stk middels løk.
  • 1/4 rød paprika.
  • 1/4 gul paprika.
  • 1/4 squash.
  • Salt, pepper, rosmarin og litt basilikum.
  • Litt sukker.

Krydder fra Krydra.no Følg linken til bestilling av krydder. Legg til kokkengeir10 og få 10% på din bestilling.

  1. Skanken marineres i hvitløk og olje med litt sitronsaft over natten.
  2. Ha så kjøttet i en ildfast form med lokk. Litt salt og pepper. Sett stekeovnen på 160 grader, og la skanken steke i ca. 2 timer under lokket på. Der utvikles da litt kraft i formen, som skal være med i ratatouille.
  3. Poteter skrelles og kuttes i tynne skiver. Stekes i olje. Smakes til med salt, pepper og rosmarin.
  4. Grønnsaker kuttes i små terninger. Freses i olje. Salt, pepper og finkuttet basilikum. Litt sukker for å ta syre fra tomater. Kokes til den tykner lett.
  5. Tilsettes kraften fra steking av kjøtt til slutt. Herliger smaker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg