Protein rundstykker. Kuvertbrød.

Der finnes mange oppskrifter på nettet av protein rundstykker. Denne oppskriften er ikke et unntak av mangfoldet der ute.
Har siden 30 august fulgt min kone, som da meldte seg på Livea livsstilsendringskurs. Dette er et kurs som går over 16-17 uker, og er lagt opp til effektiv trening, kombinert med matinntak. Din mat er din medisin, kombinert med god trening.

Jeg har over tid jobbet mye med Ketolyse – lavkarbo mat, men må si at Livea overgår dette. Ser hva min kone får til på Livea, der hun følges godt opp av kursholdere/ motivatører. Hun har aldri følt seg bedre, sier hun. Jeg har også nytte av dette, da jeg trener med henne flere ganger i uken, samt jeg lager og spiser samme mat. Sammen har vi tatt av oss ca. 22 kg på disse snart 12 uker.

Livea, legger stor vekt på tverrfaglig kompetanse, noe som gjør at du kan endre livsstil på en trygg og forsvarlig måte. Livea Livsstilkurs deles inn i fire faser. Hvor lenge man skal være i de ulike fasene vil være individuelt. På livsstilskurset vil man få personlig veiledning og oppfølging gjennom alle fasene av en lisensiert Livea instruktør.

Det undervises innen fagområdene kosthold, fysisk aktivitet og mentalt fokus. Man har felles treningsøkter tilpasset gruppen. For å gi deltakerne en kickstart på vektreduksjonen, benytter man seg av Livea produkter, samt grønnsaker. Gradvis innfører man vanlig mat til kosten igjen. Alle Liveas anbefalinger er hentet fra Helsedirektoratet.

(Info – Livea nettside.)

Protein rundstykker.

 

Oppskrift gir 10-12 rundstykker. (Enkel)

  • 4-5 ferske egg. M/S
  • 1 boks cottage cheese.
  • 2 ts. bakepulver.
  • 400 gr. havregryn. Om du har gluten allergi, bruker du glutenfritt havregryn.
  • Litt salt.
  • Du kan ellers tilsette hvitløk, urter eller andre smaker du selv ønsker i dine rundstykker/kuvertbrød.
  1. Sett stekeovnen på 190-200 grader.
  2. Rør sammen de 3 øverste ingredienser med en stavmikser, til en glatt røre.
  3. Tilsett så havregryn, og rør godt om.
  4. Lag så 10-12 rundstykker, som legges på bakepapir. 65 g – 75 g stk.
  5. Stekes i ca. 20 min.
  6. Oppbevares i kjøleskap etter at de er nedkjølt, og kan varmes opp igjen på 150-150 grader i ovn eller air fryer.
    Mikro går også, men da kun få sekunder. Pass på her.

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg