Syltede småagurker.

Reklame | Krydra.no alt av krydder i maten.

Syltede småagurker.

 

Agurker her er kjøpt på Hesnes Gartneri & Kjøkken like utenfor Grimstad. Hesnes er et sted med topp utvalg av blomster, urter og grønnsaker i sesong. De har kjøkken med kortreist mat. Sier seg selv at de bruker sine egne grønnsaker og urter i sin matlaging.

 

Oppskrift for min sylting av småagurker.

  • Antall agurker tilpasset sylteglass.
  • Lake til sylting. 1 del eddik-2 deler sukker-3 deler vann.
  • Her brukt laurbærblad og peppermiks i tillegg.
  • Ha alt i en gryte, og kok opp.
  • Glass må desinfiseres ved koking.
  • Vask agurker. Legg dem i glass, og hell på laken. Ha på lokk – må være tette.
  • La glass stå og kjøle ned før du de settes i kjøleskap.

    Denne laken kan gjøres sterkere med eddik om ønsket. Ellers brukes denne oppskriften til annen sylting, som f.eks rødløk,
    som passer godt til det meste av grillmat, burgere, pølser mm.

    Obs: Ikke sett varme glass rett i kaldt vann, om det fristes til å kjøle raskere ned. De vil sprekke.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg