Reklame | Krydra.no alt av krydder i maten.
Agurker her er kjøpt på Hesnes Gartneri & Kjøkken like utenfor Grimstad. Hesnes er et sted med topp utvalg av blomster, urter og grønnsaker i sesong. De har kjøkken med kortreist mat. Sier seg selv at de bruker sine egne grønnsaker og urter i sin matlaging.
Oppskrift for min sylting av småagurker.
- Antall agurker tilpasset sylteglass.
- Lake til sylting. 1 del eddik-2 deler sukker-3 deler vann.
- Her brukt laurbærblad og peppermiks i tillegg.
- Ha alt i en gryte, og kok opp.
- Glass må desinfiseres ved koking.
- Vask agurker. Legg dem i glass, og hell på laken. Ha på lokk – må være tette.
- La glass stå og kjøle ned før du de settes i kjøleskap.
Denne laken kan gjøres sterkere med eddik om ønsket. Ellers brukes denne oppskriften til annen sylting, som f.eks rødløk,
som passer godt til det meste av grillmat, burgere, pølser mm.Obs: Ikke sett varme glass rett i kaldt vann, om det fristes til å kjøle raskere ned. De vil sprekke.
0 kommentarer