Vin til 3 retter.

Forleden kveld, fikk vi servert en deilig vin til vår 3- retters middag på Chateau Castelrey i Frankrike. Vi fikk en deilig Cæsarsalat til forrett, litt mer spicy, en herlig grilltallerken med svinefilet, pølser, poteter og grillede små tomater, sjokoladefondant med vaniljeis som avslutning.
vinen som ble servert, var en fantastisk Malbec fra en vinprodusent ikke langt fra Agen. Cahors. Denne vinen klarte alle rettene. Overrasket over at den tok desserten, men grunnet godt vaniljepreget, røde bær, var vinen godt i balanse med desserten.

 

 

Vertskapet stod for en flott meny, og historie rundt vinen. Vinen bør absolutt ha oppmerksomhet. Reiser dere til Chateau Castelrey i Agen, bør denne vinen testes.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg