Avocado salsa med rømme.

Reklame |

Salsa er der Spanske ordet for saus. Salsa lages ofte av rå ingredienser, ofte finhakket eller most/knust. Mange typer salsa er laget på tomater, men ikke alle. Her er en
variant, som ofte er brukt til Tacofredagen, eller nytes til fisk, kylling og ellers forskjellige typer kjøtt.

 

Oppskrift 2 porsjoner.

Tallerkener brukt her kommer fra Lifestyle serien hos Norrøna.net 

 

Krydderet knuses sammen i en morter, eller med en kjevle om ikke du har en morter. Skaff deg en om ikke du har, da krydderet fra Krydra.no ofte er helt krydder, som bør varmes lett i en panne

før du støter dette til et finere pulver. Ferskt krydder smaker best. Instrukser følger md på pakken når du bestiller varer derfra.

Ta kjøttet ut av avocadoen og mos dette godt sammen med hakket løk, tomat, rømme, hvitløk, sitron og krydder. Bland godt. Kan godt stå litt kjølig for å trekke ut smaker.

Inneholder: 403 kcal – 38,4 gr. fett – 6,7 gr. kbh – 6,3 gr. fiber –  4,5 gr. protein.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg