Biffsalat med parmesan. Lavkarbo.

Sunn og god salat, med biff og smakfull parmesan. Retten kan godt lages med den salatmiks du ønsker, men kommer her med egne ingredienser. Uansett, blir dette godt og smakfullt.

Oppskrift 2 personer.

  •  2 stk. møre 150 gr. biffer. – mørbad/ytre eller indrefilet. 
  •   gode never med isbergsalat iblandet 1 neve ruccola salat. 
  •  1/2 rødløk i båter. 
  •  8-10 stk cherrytomater. Type dulcita, som er søte og gode. 
  •  10 stk. strimlet sukkererter.
  •  2-3 ss mais. 
  • 50 gr. skivet/raspet parmesan. 
  •  Olivenolje, 2 ss balsamico, salt og pepper, samt litt basilikum.

Retten inneholder: 23 gr. fett – 20,3 gr. kbh – 7,5 gr. fiber – 91 gr. protein.
I lys av lavkarbo, inneholder denne retten litt vell mye protein, men er grei på kbh, om du styrer mot 5-8 kbh resten av dagen, med høyt fettinnhold. 

Stek biffer til ønsket stekekjerne. Trekk til side og la biffer hvile. Salat og andre grønnsaker blandes. Vendes sammen med olje, balsamico, krydder og basilikum.

Biffen skjæres i strimler og legges på salaten. Toppes med parmesan og litt av grønnsaker for å skape liv. Ha litt olje og balsamico på til slutt. Server gjerne med god foccacia eller annet godt brød. Glem brødet om du ønsker en lavkarborett.

 

Biffsalat med parmesan. Lavkarbo.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg