Brolio Chianti Classico 2018.

Vin til mat, er ofte for mange et problem. Vin er av stor interesse i faget mitt, og nyter ofte gode viner. Her kommer et forslag til Toples Ketoburger, eller vin til retter med godt fettinnhold. Bolio 2018. En Chianti Classico 2018, Toscana. Vinen er laget på Sangiovese 94% og Canaiolo 4%. Vinen har en dyp rød farge. Sukker under 3 gr./ ltr. vin. Smak av røde bær, urtepreg, og trekrydder. Perfekt til denne litt fete retten. 

Brolio Chianti Classico 2018.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg