Bruscetta med fenalår.

En smakfull forrett hvor fenalår er hovedingrediensen. En typisk Italiensk rett, som er norskifisert med topping som innholder lam, druer, løk og sopp.

 

4 personer.

  •  4 skiver av landbrød eller baguette. Skråskjæres.
  • 8 skiver fenalår.
  • 12 druer.
  • 1 middels løk, eller 2 charlottløk i skiver
  • 4-6 middels sjampinjonger.
  • 4 ts rømme.
  • Pepper og persille.
  1. Fenalår kuttes i strimler. Soppen i tynne skiver. Del druer i 2.
  2. Skrell og del løken i 2. Kuttes i tynne strimler.
  3. Stek fenalår, sopp og løk i litt smør.
  4. Fenalår blir lett sprøtt.
  5. Druer tilsettes helt mot slutten.
  6. Kun pepper som krydder, da retten er salt nok.
  7. Anrettes på brødet som stekes til toast. Oljes lett etter steking.
  8. Toppes med en ts. rømme, samt persille som pynt.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg