En smakfull forrett hvor fenalår er hovedingrediensen. En typisk Italiensk rett, som er norskifisert med topping som innholder lam, druer, løk og sopp.
4 personer.
- 4 skiver av landbrød eller baguette. Skråskjæres.
- 8 skiver fenalår.
- 12 druer.
- 1 middels løk, eller 2 charlottløk i skiver
- 4-6 middels sjampinjonger.
- 4 ts rømme.
- Pepper og persille.
- Fenalår kuttes i strimler. Soppen i tynne skiver. Del druer i 2.
- Skrell og del løken i 2. Kuttes i tynne strimler.
- Stek fenalår, sopp og løk i litt smør.
- Fenalår blir lett sprøtt.
- Druer tilsettes helt mot slutten.
- Kun pepper som krydder, da retten er salt nok.
- Anrettes på brødet som stekes til toast. Oljes lett etter steking.
- Toppes med en ts. rømme, samt persille som pynt.
0 kommentarer