Reklame | Bakeren og Kokken. Kjøkkenutstyr & design på nett.
Krydra.no Krydder, urter og Miron glass på nett.
Oppskrift gir 6-8 stk.
- 3 dl. melk, eller vann.
- 20 gr. gjær.
- 1/2 kg hvetemel.
- 1 ts. salt.
- 1 ss sukker.
- 30 gr. mykt smør/margarin eller 3 – 4 ss olivenolje.
- 1 egg til pensling.
- Sesamfrø til topping.
Kjøp ditt krydder hos Krydra.no. Få 10% på ditt kjøp ved bruk av kokkengeir10.
Registrert som kunde? Klikk her for å logge inn
Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din (her legger du inn kokkengeir10).
Slik gjør du.
- Bland gjæren i lunken melk.
- Tilsett mel, sukker, salt og mykt smør.
- Elt deigen veldig godt (ca. 10 min), eventuelt i en mikser med eltekrok.
- Ha deigen i en melet bolle, dekk til og sett den til heving i romtemperatur i omtrent en halv time.
- Del deigen i 6-8 like boller. Sett dem på et bakebrett med bakepapir, eller smurt plate.
- Etterheves ca en halv time under klede.
- Bollene pensles med vispet egg, drysses med sesamfrø, og stekes på 200 grader i ca. 15 min.
- La brødene kjølne litt før du kutter i dem.
Ønsker du en topp kjøkkenmaskin, Best i test hos Tek.no, er det Ankarsrum AKM 6230 du vil ha. Med Kenwood maskiner hakk i hel, fikk Ankarsrum hele 9/10 i testen.
Klikk på bildet for å sjekke ut denne kjøkkenmaskinen. En topp gave, om det er til jul, eller en bursdag.
Et fint kjøkken, krever en god maskinpark. Sjekk tilbudet nå.
0 kommentarer