Hamburger på råstekte poteter.

Reklame | Krydra.no og Varmefag.

Hamburger på råstekte poteter.

 

Denne retten er laget og krydret med krydder fra Krydra.no

Hamburgere er 4 pk. fra Grillstad sitt utvalg. Poteter er nypoteter fra Reddal. Ellers fersk mais og andre gode grønnsaker.
Hjemmelaget, syltet rødløk. Laken som brukes, er 1 del 7 % eddik, 2 deler sukker, og 3 deler vann.

 

Oppskrift 4 porsjoner.

  • 4 stk. 80 gr. hamburgere.
  • 600 gr. nypoteter i tynne skiver.
  • 1 stk. spiss rød paprika.
  • 1 stk. fersk mais. Kutt maisen fra kolben.
  • 4 stk. store sjampinjonger i båter.
  • 1/2 middels sommerkål, eller spisskål. Strimlet
  • 1 stk. gulrot, raspet.
  • 4 ss syltet rødløk.
  • 1/2 bx. lettrømme.
  • 2-3 ss. majones.
  • 2 ss. eddik.
  • Litt flytende honning.
  • 1 tsj. karve.
  • 1 tsj. rosmarin.
  • Rosa Himalayasalt, peppermiks, pizzakrydder som smakstilsetning.
  • Olje til steking.

Salt og peppermiks støtes i en morter.

  1. Poteter blandes med olje, Krydres med rosmarin, salt og pepper. Settes så på grillen, og stekes til de er passe møre.
  2. Sommerkål og gulrot blandes med rømme, majones, eddik, honning, karve, litt salt og peppermiks. Salaten skal være lett søt/syrlig på smak. Karven er med og gir ekstra smak.
  3. Mais, sopp og paprika, blandes og stekes. Krydres med salt, pepper og pizzakrydder.
  4. Når poteter nesten er klare, grilles hamburgere.

Min utvalgte grill:

Pit Boss – Ultimate Plancha gassgrill med 4 brennere.

Pit Boss Ultimate Plancha er en serie griller med en stor flat stekeflate. Disse grillene blir ofte kalt “Griddles” som direkte oversatt er steketakke.

Pit Boss nyutviklede non-stick keramiske overflate gir Ultimate Plancha en uovertruffen og brukervennlig matlagingsopplevelse. Disse grillene er klare til bruk rett ut av esken og er en drøm å rengjøre. Du trenger bare å tørke av etter bruk. Overflatebehandlingen beskytter også stekeflaten mot riper og rust.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg