Reklame | Krydra.no og Varmefag.
Denne retten er laget og krydret med krydder fra Krydra.no
Hamburgere er 4 pk. fra Grillstad sitt utvalg. Poteter er nypoteter fra Reddal. Ellers fersk mais og andre gode grønnsaker.
Hjemmelaget, syltet rødløk. Laken som brukes, er 1 del 7 % eddik, 2 deler sukker, og 3 deler vann.
Oppskrift 4 porsjoner.
- 4 stk. 80 gr. hamburgere.
- 600 gr. nypoteter i tynne skiver.
- 1 stk. spiss rød paprika.
- 1 stk. fersk mais. Kutt maisen fra kolben.
- 4 stk. store sjampinjonger i båter.
- 1/2 middels sommerkål, eller spisskål. Strimlet
- 1 stk. gulrot, raspet.
- 4 ss syltet rødløk.
- 1/2 bx. lettrømme.
- 2-3 ss. majones.
- 2 ss. eddik.
- Litt flytende honning.
- 1 tsj. karve.
- 1 tsj. rosmarin.
- Rosa Himalayasalt, peppermiks, pizzakrydder som smakstilsetning.
- Olje til steking.
Salt og peppermiks støtes i en morter.
- Poteter blandes med olje, Krydres med rosmarin, salt og pepper. Settes så på grillen, og stekes til de er passe møre.
- Sommerkål og gulrot blandes med rømme, majones, eddik, honning, karve, litt salt og peppermiks. Salaten skal være lett søt/syrlig på smak. Karven er med og gir ekstra smak.
- Mais, sopp og paprika, blandes og stekes. Krydres med salt, pepper og pizzakrydder.
- Når poteter nesten er klare, grilles hamburgere.
Min utvalgte grill:
Pit Boss – Ultimate Plancha gassgrill med 4 brennere.
Pit Boss Ultimate Plancha er en serie griller med en stor flat stekeflate. Disse grillene blir ofte kalt “Griddles” som direkte oversatt er steketakke.
Pit Boss nyutviklede non-stick keramiske overflate gir Ultimate Plancha en uovertruffen og brukervennlig matlagingsopplevelse. Disse grillene er klare til bruk rett ut av esken og er en drøm å rengjøre. Du trenger bare å tørke av etter bruk. Overflatebehandlingen beskytter også stekeflaten mot riper og rust.