Frokost: Eggehakk med reker og purreløk.
- 2 medium egg, kokt.
- 100 gr. reker i lake – eller ferske rensede.
- 75 gr. majones.
- 20 gr. purreløk – finhakket.
- 50 gr. lavkarbobrød. Oppskrift finner du i link på tidligere ukedager.
- 15 gr. bladsalat/hjertesalat.
- Litt salt, peppermiks og karri.
Hakk de kokte egg. Blandes i majonesen. Litt olivenolje i om du ønsker den mer smooth. Bland i purreløk. Krydre opp med salt, pepper og karri. Ha salatblad på brødskiven, topp med eggehakk og reker.
903 kcal – 82 gr. fett – 4,2 gr. kbh – 7,4 gr. fiber – 33,4 gr. protein.
Lunsj: Karbonade med stekt løk.
- 200 gr. kjøttdeig, storfe 14%.
- 40 gr. vårløk. Hakket.
- 50 gr. sjalottløk. Hakket.
- 1 stk. tomat – delt i 2. ( ca. 100 gr.)
- 30 gr. agurk i skiver.
- 50 gr. lavkarbobrød.
- 15 gr. bladsalat. ( 1 stk.)
- Salt, peppermiks.
Miks kjøttdeigen med litt vann, salt og peppermiks, samt litt av sjalottløken. Lag 2 like flate kaker. Stekes ca. 3-4 min på hver side. Om rå inni, litt lenger. La hvile ca. 5 min. Stek resten av løken, samt tomaten. Krydre med salt og pepper. Ha salatblad på brødet, og topp med karbonader og løk.
556 kcal – 36,8 g fett – 5,6 gr. kbh – 9,1 gr. fiber – 46,4 gr. protein.
Middag: Nakkekoteletter med wok grønnsaker.
- 250 gr. nakkekotelett. (1 stk.)
- 50 gr. blomkål.
- 50 gr. brokkoli.
- 50 gr. sjampinjong, eller annen sopp.
- 30 gr. stangselleri.
- 25 gr. rød paprika.
- 2 ss. meierismør.
- 1 ss. soyasaus – kan sløyfes.
- 0,5 dl. fløte.
- Litt karri, salt og peppermiks.
Kutt alle grønnsaker i strimler, eller små buketter. Stek koteletten i 5-6 min på hver side. Ikke for høy temp. Stek grønnsaker i en wok panne, eller i en stekepanne. Krydre med soyasaus, salt og pepper. Ha i fløte til slutt. Vendes.
996 kcal – 81,4 gr. fett – 7,7 gr. kbh – 4,9 gr. fiber – 56,1 gr. protein.
Kveldsmat: Egg med pålegg.
- 2 egg – kokt.
- 50 gr. lavkarbobrød.
- 3 skiver ( ca. 40 gr..) Jarlsberg eller annen fast hvit ost.)
- 3 skiver ( ca. 30 gr.) westfaler skinke/spekeskinke.
- 30-40 gr. agurk.
- 10 gr. smør/lettsaltet.
- 20 gr. majones.
825 kcal – 64,3 gr. fett – 2,7 gr. kbh – 6,2 gr. fiber – 55,6 gr. protein.