Lavkarbo Søndag uke 1.

Frokost: Eggepannekaker med asparges bacon.

  • 3 egg.
  • 6 skiver bacon.
  • 4 stk. asparges, grønn. Skjær av de nederste 3 cm.
  • 20 gr. bakemiks – Ketolyse.no
  • 65 gr. mozzarella, fersk i skiver.
  • 3 ss creme fraiche.
  • Salt, pepper og litt pizzakrydder.
  • Olivenolje.

1077 kcal – 87,6 g fett – 5,3 gr. kbh – 4,7 g fiber – 65,2 g protein.

Rør sammen egg, bakemiks og creme fraiche. Krydder. Stek bacon, og legg til sides når ferdig. Dampe asparges i lettsaltet vann. Ha litt olje i stekepannen. Ha i eggemassen. La steke til du ser endene blir lett brune. Vend pannekake. Stekes til den er gyllen brun i kanter igjen. Ha på skivet mozzarella på den ene halvparten. Vend den andre over, til osten dekkes. La trekke noen minutter, til osten smelter lett. Toppes med bacon og asparges.

Lunsj: Ønsker du lunsj denne dagen, kan du mikse en grei salat med ost og skinke, kylling, eller annen rest du måtte ha i kjøleskapet. Har ikke regnet inn lunsj denne dagen, da middagen er ganske tung og mettende.

Middag: Får i kål med 3 typer kål.

Denne retten, er tidligere lagt inn i min blogg. Finn tilbake til den, og følg oppskrift.

Inneholder:  143 gr. fett –  13,1 gr. kbh –  152,2 g. protein uten poteter.

Kveldsmat: Cottagecheese med bær og nøtter.

  • 5 ss cottage cheese.
  • 50 gr. bringebær.
  • 30 gr. hvalnøtter.

Litt flytende natreen til passe søt ostemasse, om du ønsker det.

Forsiktig, da dette er søtt.

294 kcal, 23,2 g fett, 3,6 g/kbh, 4,2 g fiber, 15,5 g protein.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg