Lun potetsalat.

Reklame | Krydra.no alt krydder i maten. Norrona.net skål til potetsalaten. Lifestyle serien fra Benedikt.

Potetsalater kan lages på mange forskjellige måter. Der finnes utallige oppskrifter der ute, som er majonesbaserte og oljebaserte.
Her kommer en oljebasert, som tåler at den er lett lun, eller varm om du ønsker det. Dette er for meg en slager til grillmaten, eller for den del til et godt biffmåltid. Håper den faller i smak.

 

Oppskrift 3-4 porsjoner.

  • 400 gr. poteter – kokefaste eller nypoteter.
  • 3 stk. vårløk.
  • 1/2 rødløk.
  • 10 stk. småtomater.
  • 1/2 dl. olivenolje.
  • 2 ss. syltede sennepsfrø. Sjekk oppskrift her:
  • 50 gr. purreløk.
  • 5 gr. fersk basilikum.
  • 25 gr. søt spiss paprika.
  • Salt og pepper som ønsket.
  1. Poteter skreller, eller vaskes og kuttes i terninger – 1,5*1,5 cm.
  2. Kokes i lettsaltet vann til passe møre – ca. 15-20 min.
  3. Løk, paprika og oliven kuttes i passe biter.
  4. Tomater deles i 2.
  5. Når poteter er kokte, blandes alt sammen, og tilsettes så sennep, salt, pepper og olivenoljen.
  6. Ha så i basilikum, og mikses godt sammen.
  7. Serveres lun eller varm. Selvsagt kan den også settes i kjøleskap og serveres kald.
Lun potetsalat.
Lun potetsalat.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg