Super digg Karbonadetårn.

Reklame | Krydra.no alt krydder i maten.

Karbonadetårn med poteter, løk, sopp og tomater.

Hverdagsmat kan ofte være kjedelig. Karbonader fra Gilde – Nortura, er ferdigmat som kanskje mange styrer unna, men i den for mange tidskrevende hverdagen, der mange familier sliter med å gå tiden til å strekke til, der barn skal på trening, på musikken, på aktiviteter som kanskje krever koordinasjon på flere måter, er dette en rett som smaker, og som er rask å lage. Barna vil også like denne retten, da den innbyder til lekenhet. Bygge et tårn med mat. Ja barna kan jo være med på kjøkkenet å lage maten, for så å bygge tårnet selv. Ellers som ferdigmat, er ikke karbonader fra Gilde så ille. Innholdet i disse karbonader er:
Kjøtt av storfe (61 %), vann, Melk, potetmel, hodekjøtt av storfe, salt, løk, krydder (inkl. chili), potetfiber.

Ellers er det en billig middag. Pakken inneholder 8 stk. karbonader – på tilbud til kr 69,90 utgjør dette kr 17,50 pr. porsjon om du lager denne retten som den er, med 2 karbonader til hver. Om det er små barn, klarer du faktisk å lage middag til 2 voksne og 4 barn på denne pakkens innhold. Med resten av innholdet i retten, har du da middag til under kr 100,-
I disse dager, er jo det bra, med alle kostnader som har gått rett i været. Nyt maten med god samvittighet.

 

Oppskrift 4 porsjoner.

  • 8 karbonader.
  • 6 middels poteter, skrelt og i skiver. ( 24 stk.)
  • 2 middels løk, strimler.
  • 12 Cherrytomater, eller Dulcita tomater.
  • 8 stk. middels sjampinjong eller aromasopp i skiver eller båter.
  • Margarin og litt olje til steking.
  • Salt, pepper og rosmarin som krydder.
  1. Ha olje og litt margarin i en stekepanne. La det bli varmt. Legg så forsiktig i skiver av poteter, som stekes gyllen brune på begge sider. Ta dem ut av stekepannen. Stek så løk, sopp og tomater i samme panne. Bruk krydder som oppgitt for å smaksette poteter og grønnsaker.
  2. Karbonader kan godt stekes i stekeovnen. 180-200 °C i ca. 10 min.
  3. Når karbonader er varme, legges retten opp som på bildet.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg