Vlcd Kjøttkaker av lam.

Reklame | Krydra.no alt av de gode smaker i maten. Bakeren og Kokken alt av utstyr til ditt kjøkken.

Vlcd Kjøttkaker av lam.

Oppskrift 3 porsjoner:

Smak ellers til retten slik du vil, om ikke du har rosmarin. Kan bruke pizzakrydder.

 

  1. Sopp og purreløk, stekes lett til det er mørt. Kjøles litt ned.
  2. Miks så sammen kjøttdeig, sopp, purreløk, egg, salt, pepper, rosmarin og vann. Røres godt sammen.
  3. Lag 9-12 like boller. Stekes til de er gjennomstekte. Ikke for høy varme.
  4. Brokkoli og kål dampes til de er passe møre. Ca. 3-4 min. Litt salt i vannet.
  5. Når kjøttkaker er ferdige, tas de ut av pannen. Ha så i tomater, som stekes lett. Bruk en sleiv eller gaffel til å presse tomater, slik at det blir en litt tykk saus.
  6. Anrett kjøttkaker på spisskål. Topp med tomater, og ha på brokkoli.

Retten inneholder totalt : 1270 g – fett 99,6 g – kbh 16,7 g – protein 107 g – kcal 1421

 

 

Klikk på bildet for å komme til linken til knivsettet.

Global Knivsett GN-11 cm, GN 18 cm.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg