Reklame | Krydra.no alt av de gode smaker i maten.
Bakeren og Kokken alt av utstyr til ditt kjøkken.
Oppskrift 3 porsjoner:
- 400 g kjøttdeig av lam.
- 2-3 egg.
- 30 g purreløk – finternet.
- 30 g sjampinjong – finternet.
- 1 tsj. Petalos flaksalt.
- 1/2 tsj. støtet Grønn pepper, økologisk.
- 1 tsj. rosmarinblader, økologisk.
- 1/2 dl kaldt vann.
- 1/2 brokkoli.
- 1/2 spisskål (300 g), delt i 3 båter.
- 6-8 snack tomater, delt i 4.
- 2-3 ss olivenolje. Til steking.
Smak ellers til retten slik du vil, om ikke du har rosmarin. Kan bruke pizzakrydder.
- Sopp og purreløk, stekes lett til det er mørt. Kjøles litt ned.
- Miks så sammen kjøttdeig, sopp, purreløk, egg, salt, pepper, rosmarin og vann. Røres godt sammen.
- Lag 9-12 like boller. Stekes til de er gjennomstekte. Ikke for høy varme.
- Brokkoli og kål dampes til de er passe møre. Ca. 3-4 min. Litt salt i vannet.
- Når kjøttkaker er ferdige, tas de ut av pannen. Ha så i tomater, som stekes lett. Bruk en sleiv eller gaffel til å presse tomater, slik at det blir en litt tykk saus.
- Anrett kjøttkaker på spisskål. Topp med tomater, og ha på brokkoli.
Retten inneholder totalt : 1270 g – fett 99,6 g – kbh 16,7 g – protein 107 g – kcal 1421
Klikk på bildet for å komme til linken til knivsettet.
0 kommentarer