Reklame | Krydra.no alt til de gode smaker i maten.
Fisk inngår i VLCD livsstilen. Sammen med gode grønnsaker, smaker dette helt fabelaktig. Her kommer en rett, der jeg har brukt Frøya laksefilet. Normalt en dyr filet, men når den ligger i rabattkassen, blir det rimeligere enn om du kjøper fersk filet.
Oppskrift 2 porsjoner.
- 300 g. laksefilet.
- 100 g. tomat i båter.
- 30 g. purreløk i skiver.
- 30 g. grønn paprika i terninger.
- 30 g. agurk i strimler.
- 30 g. hjertesalat i strimler.
- 30 g. ruccola salat.
- 2 g. koriander – kuttet/pynt.
- 2 ss. olivenolje – steking.
- 2 båter lime – presses over fisken.
- Litt salt og pepper drysses/ kvernes over.
- Laksefileten deles i 2 like deler. Pensles med 1 ss olje, og stekes ca. 3 min på hver side. Kan være lett rosa i midten. Krydres lett med salt og pepper.
- Grønnsaker freses lett i 1 ss. olje. Litt salt og pepper på.
- Salaten blandes sammen.
- Anrett fisken på salat og grønnsaker. Pyntes med litt agurk, koriander, og til slutt presses lime over.
Retten inneholder totalt : 587 g. – 68,1 g. fett – 5,4 g. kbh. – 63 g. proteiner – 898 kcal.
0 kommentarer