3 retter til Nyttår.

Reklame | Krydra.no alt av krydder i maten. Kulina.no - din kokebok på app.

Nyttårsaften, ønsker mange å lage mat som ikke er typisk julemat. Vilt og svinekjøtt med andre smaker som ikke minner om julens krydderier kan da være alternativt. Her kommer 3 forslag som jeg håper vil friste. Klart, om du velger annen mat på bordet, spiser opp rester etter julen, som f.eks en buffet med mange godheter, er ikke det å forkaste. Vi kaster jo ikke mat, gjør vi vel? Nyt maten.

 

3 retter til Nyttårsfeiringen.
Reinsdyrfilet, Porchetta og Hjortefilet.

 

Følg linker til oppskrifter:

Kokken Geir – Reinsdyrfilet med rotgrønnsaker, soppstuing og soppskysaus. (blogg.no)

Kokken Geir – Svinenakke som Porchetta. (blogg.no)

Kokken Geir – Porchetta – Italiensk ribberull, salat med vannmelon og fetaost. (blogg.no)

Kokken Geir – Hjort ytrefilet med blåbærsjysaus og fruktig garnityr. (blogg.no)

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg