Reklame | Krydra.no alt av krydder i maten. Kulina.no - din kokebok på app.
Nyttårsaften, ønsker mange å lage mat som ikke er typisk julemat. Vilt og svinekjøtt med andre smaker som ikke minner om julens krydderier kan da være alternativt. Her kommer 3 forslag som jeg håper vil friste. Klart, om du velger annen mat på bordet, spiser opp rester etter julen, som f.eks en buffet med mange godheter, er ikke det å forkaste. Vi kaster jo ikke mat, gjør vi vel? Nyt maten.
Følg linker til oppskrifter:
Kokken Geir – Reinsdyrfilet med rotgrønnsaker, soppstuing og soppskysaus. (blogg.no)
Kokken Geir – Svinenakke som Porchetta. (blogg.no)
Kokken Geir – Porchetta – Italiensk ribberull, salat med vannmelon og fetaost. (blogg.no)
Kokken Geir – Hjort ytrefilet med blåbærsjysaus og fruktig garnityr. (blogg.no)